EN NY FORSKRIFT OM TILGANG TIL PRIVAT BOLIGANNONSERING PÅ INTERNETT TRÅDTE I KRAFT 1. JANUAR 2010. TIDLIGERE HAR PRIVAT BOLIGANNONSERING BARE VÆRT GJORT I AVISER.

mandag 8. mars 2010

BLIR KJØPERNE SKEPTISKE ?

Er det slik at mange potensielle kjøpere føler en økt trygghet ved at handelen og spørsmålene går via en tredjepart ?

2 kommentarer:

  1. Mange potensielle kjøpere føler en økt trygghet ved at handelen og spørsmålene går via en tredjepart. Fordelen med å gjennomføre visningen selv, kan være at du har bedre lokalkunnskap enn en mekler, og over boligen og nærområdets fordeler og ulemper.
    Det kan være lurt å kjøpe eierskifteforsikring, men foreløpig selges forsikringen primært gjennom eiendomsmeklere. Du bør gå gjennom Forbrukerrådets sjekkliste før du gjør jobben selv. Legg spesielt merke til punkt 3. En god boligsalgsrapport er spesielt viktig når man selv selger, og især for eldre eller dyre boliger. Denne er langt mer omfattende enn en standard verditakst, og koster 5 - 10.000 kroner avhengig av boligtype.

    SvarSlett
  2. En kollega på jobben solgte leiligheten sin gjennom noe som heter AO.no, og sparte ganske mange tusen på det, i forhold til å bruke en vanlig megler. Han snakket om at det var nesten
    50 000 spart. Det hadde gått helt greit.
    Jeg skal antagelig flytte til våren, må da selge her jeg bor. Tror absolutt jeg skal prøve den løsningen.Ingen runn til å kaste penger i lommene på griske meglere, mener nå jeg.
    , fikk hjelp til det meste og funket helt supert!
    Jeg sjekket med mange meglere, og fikk sjokk over hvor mye de skulle ha for å gjøre - ja, hva da, egentlig...

    De vanlige meglerne tar seg GROVT betalt for ikkeno! Så jeg fikk et råd av en bekjent om å selge selv gjennom AO.no. Jeg var litt skeptisk, har hørt at det er vanskelig osv. Det er bare tull. Det gikk som en lek, fikk veldig bra pris over takst, og oppgjøret kom raskt og greit. Skal jeg selge igjen, er dette helt klart måten for meg! Anbefales!

    SvarSlett